Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

INTUNECAREA GLOBALA

Acasă Forumuri General INTUNECAREA GLOBALA

Etichetat: 

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  rares acum 9 ani, 6 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1083

  rares
  Membru

  Fenomenul de intunecare global este un fenomen ignorat pana in prezent de toata lumea inclusiv de oamenii de stiinta care chiar au refuzat sa confirme existenta acestuia. Dar, din pacate, fenomenul isi face cunoscuta prezenta din ce in ce mai des prin schimbarile climei.Va propunem o discutie despre acest aspect negativ si despre cauzele aparitiei acestuia. Ce cauze stau la baza fenomenului si ce ar trebui facut pentru stoparea lui?

  #1084

  global
  Membru

  Treaba asta a mai fost, cenusa vulcanica prea multa in atmosfera, etc. Urmeaza glaciatiuni, apoi lucrurile revin. Impresia mea e ca influienta omului in treaba asta e prea mica. Daca pornesc prea multi vulcani sa erupa (vezi Islanda din nou) eforturile noastre vor produce rezultate minime.

  #1134

  rares
  Membru

  Vulcanii reprezinta o posibila cauza naturala, dar noi vorbim aici de cauzele create de om prin poluare excesiva, aspect dovedit prin cercetari amanuntite. A se vedea studiile facute in ultima suta de ani prin care se evidentiaza faptul ca rata de evaporare a apei a scazut considerabil, si multe altele, dar mai multe informatii ce trag semnale de alarma asupra acestui fenomen gasim aici http://www.global-ecocenter.ro/2010/12/intunecarea-globala-2/

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Linkuri utile