Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Termeni și condiții

Acest document setează termenii şi condiţiile de utilizare a sitului global-ecocenter.ro

Vă recomandăm să citiţi această pagină cu atenţie. Dacă nu doriţi să acceptaţi termenii şi condiţiile stipulate în acest document vă rugăm să nu utilizaţi global-ecocenter.ro sau acele servicii oferite de global-ecocenter.ro a căror termeni de utilizare nu vă convin.

Prin utilizarea acestui site şi/sau a serviciilor furnizate prin intermediul său confirmaţi acceptarea acestor reguli. Proprietarul sitului poate modifica regulile în orice moment prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a vă actualiza cu drepturile şi obligaţiile pe care le aveţi.

Prin utilizator  înţelegem orice persoană fizică si/sau juridical, asociatie, ONG, etc. care accesează global-ecocenter.ro, indiferent de motiv, naţionalitate sau localizare geografică.

1. Termeni utilizati

Compania – S.C.GLOBAL ECO CENTER S.R.L.
Site – totalitatea paginilor HTML, text si multimedia care intra in componenta si formeaza continutul prezent la www. global-ecocenter.ro

2. Introducere

Prezentul document defineste conditiile de utilizare a Site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest Site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

3. Informaţii generale despre utilizarea sitului www. global-ecocenter.ro

  1. utilizatorul este responsabil să păstreze datele de acces în siguranţă pentru a nu putea fi utilizate de alte persoane, în special cele răuvoitoare
  2. utilizatorul este responsabil de modul în care este utilizat contul său, indiferent dacă acesta este accesat de el sau de o altă persoană
  3. utilizatorul este obligat să anunţe proprietarul www. global-ecocenter.ro  despre orice fel de abuz care priveşte contul său de utilizator

În cazul în care utilizatorul încalcă limitele impuse de acest contract www. global-ecocenter.ro  SC GLOBAL ECO CENTER SRL poate lua măsuri de penalizare care pot include, fără să fie limitate doar la ele, următoarele acţiuni:

 anularea contului de utilizator;

 interzicerea accesului utilizatorului la serviciile oferite;

 luarea de măsuri legale.

Utilizatorului i se aduce la cunoştinţă că SC GLOBAL ECO CENTER SRL poate solicita plata daunelor produse prin încălcarea contractului de utilizare prezentat.

4. Raspunderea

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Companiei

Compania nu va acorda nici o garantie referitoare la:
* evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a Site-ului;
* neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea Site-ului;
* inexistenta pe Site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Compania nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-ului.

5. Drepturile de autor

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest Site, cu excepţia cazurilor în care este specificat altfel, sunt proprietatea Companiei, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura Site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al Site-ului (global-ecocenter.ro ) este protejat prin Legea Drepturilor de Autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea Site-ului sunt detinute de Companie. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Companiei in caz contrar producindu-se o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 şi a altor legi ulterioare).

6. Obiectivul

Obiectivul Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Compania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori in cel mai scurt timp posibil.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Compania prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a Site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor sau informatiilor de alta natura.

7. Protectia si informatiile personale

Cand prin intermediul Site-ului va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe Site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Companiei, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Colectarea datelor personale se realizeaza intr-un regim securizat. Datele personale furnizate nu vor fi facute publice vandute, inchiriate sau in alt fel cedate tertelor parti, fara acordul dvs. Tertele parti nu includ companii Media si Advertising cu care Compania are sau va avea incheiate contracte de colaborare in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
Compania poate colecta si stoca date statistice despre IP, sistemul de operare si alte informatii despre dumneavoastra. Aceste date nu sunt considerate personale, fiind folosite exclusiv pentru crearea unor situatii statistice utilizate la imbunatatirea continutului Site-ului. Site-ul Companiei poate stoca unele informatii sub forma unor COOKIE-uri pe calculatorul personal, pentru o experienta imbunatatita in parcurgerea Site-ului.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

8. Legaturi externe

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Companie utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Compania nu poate garanta, controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Site.

9. Informatiile oferite

Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui Site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Companie in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Companie a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Companie si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Compania va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Compania nu este raspunzatoare pentru informatiile si serviciile din sectiunea informatii, astfel ca utilizatorul nu va putea solicita niciun fel de despagubire de la Companie, de nicio natura in situatia in care considera ca aceste informatii nu-i sunt necesare.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact din Site.

10. Efectuarea de plăţi pentru servicii online.

Toate plăţile care se efectuează online vor conţine un comision nerambursabil de 3%, plătibil pentru fiecare tranzacţie în parte, calculat şi adunat suplimentar la suma de plată.

SC GLOBAL ECO CENTER SRL nu accesează şi nu stochează nici o informaţie legată de cărţile de credit sau alte instrumente de plată online ale utilizatorilor, toate aceste date fiind vizibile numai procesorului de tranzacţii financiare care este afişat în mod clar în cadrul paginilor de tranzacţionare. SC GLOBAL ECO CENTER SRL  va supraveghea constant calitatea procesului de tranzacţionare dar în ultimă instanţă este responsabilitatea utilizatorului să se asigure că plăţile pe care le efectuează au loc cu toate măsurile de siguranţă necesare activate.

11. DISPOZIŢII TRANZITORII ŞI FINALE

Dacă orice dispoziţie a acestor Clauze nu se poate aplica, dispoziţia de neaplicare se va supune înlocuirii de către o dispoziţie valabilă, aplicabilă care se potriveşte cel mai bine cu intenţia dispoziţiei originale. Aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea dispoziţiilor rămase.

Data intrării în vigoare: Iasi, România, 01.11.2011

Valabilitate: Nelimitată

Linkuri utile