Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Total Waste Management

Deşeurile de orice natură rezultate din procesele şi activităţile specifice desfăşurate de clienţii noştri trebuie preluate, transportate în condiţii de siguranţă şi, în cele din urmă, eliminate. Compania noastră acoperă aceste etape în conformitate cu cerințe legislative în vigoare, protejând astfel mediul de influenţele nocive sau potenţial nocive ale deşeurilor în cauză. Noi, Global Eco Center ne adecvăm exigenţelor tot mai crescute ale clienţilor noştri, respectând câteva principii de bază: Transparenţa, Siguranţa, Ecologia. În acest sens, echipa noastră de specialişti a conceput un PACHET DE SERVICII INTEGRAL care asigură protecţia mediului prin segregarea inca de la locul generarii, preluarea, transportul şi eliminarea deşeurilor, înglobând totodată întocmirea documentaţiei prevăzute de lege. Acest pachet unește serviciile noastre într-un singur concept numit Total Waste Management.

În ce constă Total Waste Management?

Total Waste Management este un concept  care presupune managementul integral al deşeurilor periculoase şi nepericuloase rezultate în procesul de producţie (activitatea întreprinderii sau a beneficiarului) şi, simultan, asigurarea parghiilor necesare bunei desfasurari a activitatii beneficiarului.

Formula concludentă propusă de experţii noştri

TOTAL WASTE MANAGEMENT = SOLUŢII AVANTAJOASE + ACTIVITĂŢI AFERENTE

Businessman analyzing sustainable development chart

rezumă succint pachetul de servicii TWM ca sumă de facilităţi şi beneficii rezultate din gestionarea exhaustivă şi eficientă economic a deşeurilor de orice fel, cu rezolvarea în paralel a documentaţiei aferente; pachetul include ca bonus servicii de consultanţă şi monitorizare: noi urmărim etapele procesului de producţie şi venim cu soluţii personalizate pentru a optimiza managementul deşeurilor încă din prima fază.

În mod concret, Total Waste Management include următoarele tipuri de servicii:

 1. Implicarea fizică şi intervenţia concretă în proces. Global Eco Center întâmpină problema producerii de deşeuri venind cu soluţii individualizate în funcţie de succesiunea operaţiilor implicate în procesul muncii clienţilor noştri. Personalul nostru calificat analizează platforma beneficiarului şi găseşte soluţii relative la producerea şi captarea deşeurilor de orice fel in situ, intervenind fizic printr-o aplicaţie eficientizată care întruneşte simultan următoarele criterii: este în conformitate cu normele şi prevederile legislative în vigoare, este responsabilă faţă de mediu şi eficientă, şi tratează cu respect activitatea de pe platforma beneficiarului astfel încât intervențiile noastre să nu stânjenească bunul mers al producţiei. Activitatea noastră concretă urmăreşte acoperirea câtorva aspecte precise, de exemplu:
  • Monitorizarea generării deşeurilor şi a punctelor cu potenţial de contaminare. Activitatea de supraveghere specializată are ca scop în primul rând asigurarea condiţiilor de protecţie şi securitate şi eliminarea oricăror pericole care ameninţă mediul înconjurător. De asemenea, monitorizarea implică procesul de analiză prin care echipa noastră de specialişti ajunge la soluţiile optime de eficientizare a generării deşeurilor, urmând a le propune beneficiarului pentru implementare. Ne ocupăm, de asemenea, de monitorizarea punctelor din intreprindere cu potenţial nociv, care prezintă pericol de contaminare, asigurând intervenţia promptă în caz de nevoie;
  • Preluarea deşeurilor de la beneficiar. Global Eco Center oferă un pachet complet de servicii de ambalare, securizare şi transport pentru orice tip de deşeuri. Echipa noastră se deplasează in cadrul unitatii clientului sau pentru a se ocupa de rezolvarea acestor aspecte, de la punctul de generare la depozitul/punctul de stocare temporara, în condiţii de perfectă disciplină, igienă şi securitate;IMG_5883
  • Eliminarea şi/sau reciclarea deşeurilor în depozitele Global Eco Center. În felul acesta veţi avea certitudinea că deşeurile survenite în procesul de producţie specific firmei dumneavoastră vor fi eliminate corespunzător şi/sau reciclate atunci când este posibil. Aceste procese se desfăşoară în totalitate la sediul nostru pentru a incomoda cât mai puţin pe beneficiar, dar mai ales din motive de siguranţă generală, referitoare atât la protecţia mediului cât şi la securitatea personalului implicat;
  • Întocmirea documentaţiei. Apelând la serviciile Global Eco Center scăpaţi de grija hârtiilor: noi ne ocupăm de actele necesare şi de redactarea rapoartelor către organele statului (Agenţia de Mediu, Garda de Mediu, Apele Române, Vama, etc.)
  • Furnizarea de soluţii pentru optimizarea generării deşeurilor. Pentru a minimiza cantitatea de deşeuri rezultate din activităţile de producţie specifice şi pentru a îmbunătăţii acest proces făcându-l să corespundă exigenţelor de siguranţă a mediului şi a personalului, Global Eco Center vă oferă opţiuni responsabile de soluţionare şi optimizare, care sunt în plus şi cele mai economice.
 2. Monitorizarea de la distanţă face acum parte din gama de servicii oferite de Global Eco Center. Firma noastră vă poate oferi soluţia cea mai potrivită de gestionare a deşeurilor generate zilnic, fără a deplasa o echipă specială la sediul dumneavoastră. Avem nevoie de informaţii specifice de la beneficiar, urmând ca în baza acestor date furnizate de client să gândim strategia optimă pentru nevoile dumneavoastră.
 3. Consultanţa privind protecţia mediului este o altă specialitatea a noastră. Angajaţii de la Global Eco Center însărcinaţi cu oferirea de servicii de consultanţă pentru clienţii noştri au o pregătire specială şi dovedesc o cunoaştere temeinică a subiectelor tipice de interes pentru beneficiar: monitorizarea deşeurilor, întocmirea documentaţiilor, etc.

Care sunt beneficiile implementării TWM?

Rezultatele imediate care se pot vedea în urma punerii în aplicare a acestui pachet de servicii integral sunt dintre cele mai vizibile:

 1. Creşterea eficienţei. Timpul necesar operării deşeurilor rezultate din procesul de producţie este semnificativ redus, iar spaţiile de lucru sunt eliberate mult mai rapid pentru a nu stânjeni sau întrerupe activitatea. În felul acesta locul de muncă va fi în permanenţă curat iar deşeurile nu vor incomoda sau compromite procesul de producţie.
 2. Creşterea randamentului financiar aferent cheltuielilor cu logistica. Asigurăm un flux integrat continuu de furnizare a materiilor necesare producţiei şi îndepărtarea materiilor nedorite rezultate din producţie.
 3. Reducerea costurilor de eliminare a deşeurilor periculoase vine implicit, ca o consecinţă a posibilităţii de a recicla anumite elemente din deşeurile generate.
 4. Avantajul consultanţei permanente. Global Eco Center este mereu la dispoziţia personalului intreprinderii dumneavoastră oferind sfaturi şi informaţii pertinente şi bine documentate cu privire la:
  • îndeplinirea obligațiilor legale de raportare în faţa instituțiilor de control ale statului: ANPM, Garda de Mediu, etc.;
  • prevederi de siguranţă şi evitare a accidentelor, de exemplu contaminări accidentale care pot afecta integritatea locului de muncă şi a mediului înconjurător, vătămări corporale care pot surveni în urma contactului cu deşeuri periculoase, etc.

Total Waste Management – un serviciu flexibil

Diversitatea clienţilor noştri a născut ideea acestui serviciu complex şi flexibil care cumulează de fapt mai multe tipuri de servicii distincte într-un pachet personalizat care se adresează nevoilor dumneavoastră în modul cel mai aplicat cu putinţă, urmând o strategie dezvoltată în prealabil de specialiştii noştri pornind de la realităţile efective de pe platforma beneficiarului. Fiecare categorie de clienţi în parte se bucură în felul acesta de beneficiile unei analize pertinente în vederea găsirii soluţiei optime pentru managementul deşeurilor rezultate din procesul de producţie. Abordând problema cu profesionalism ne aducem aportul la sănătatea şi siguranţa clienţilor noştri, reducând în acelaşi timp cheltuielile aferente  gestionarii deşeurilor – o problemă permanentă cu care se confruntă producătorii din majoritatea domeniilor.

Comunicaţi-ne problema dumneavoastră şi nu vom întârzia să vă oferim cea mai bună soluţie. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Linkuri utile