Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de preluare a responsabilității

Global Eco Center, prin logistica pe care o detine, este capabila sa acopere la nivel national nevoile oricarui partener pe linie de protectie a mediului.

Avand in vedere responsabilitatile pe care le au importatorii de diferite produse care dupa utilizare se transforma in deseuri ce dauneaza mediului inconjurator, de a recupera de piata aceste deseuri, am introdus serviciul de Preluare a responsabilitatii recuperarii/colectarii de pe piata a deseurilor de orice fel.

Serviciul nostru se diferentiaza fata de cele oferite de alte societati in momentul de fata prin faptul ca odata cu asumarea acestei responsabilitati societatea noastra se implica in mod activ si propriu la recuperarea acestor deseuri de pe piata prin logistica pe care o detine si centrele proprii de tratare a acestor deseuri (depozite autorizate).

Ce reprezinta serviciul »Preluarea responsabilitatii » ?

Avand in vedere obligatiile catre Fondul de Mediu, cei ce introduc pe piata diverse produse (uleiuri, emulsii, ambalaje de lemn/hartie/carton, etc) sunt obligati sa plateasca o anumita taxa pentru fiecare kg sau litru de deseu nerecuperat de pe piata. Aici Global Eco Center vine in sprijinul acestora prin preluarea obligativitatii prin contract de recuperare de pe intreg teritoriul tarii a deseurilor respective. Recuperarea/colectarea se face in numele beneficiarului urmand apoi, sa se faca raportarea la Fondul de Mediu asupra indepliirii responsabilitatii avute. Aceste operatiuni se desfasoara la costuri mult mai reduse deoarece :

Global Eco Center

  • opereaza la nivel national , fiind autorizata in acest sens, prin colectarea oricarei categorii de deseuri periculoase si nepericuloase ;
  • detine doua depozite majore in tara prin care colecteaza, apoi prelucreaza/trateaza aceste deseuri ;
  • posibilitatea recuperarii deseurilor din intreg „lantul” comercial(vanzatorul produselor,implicit , responsabilul recuperarii deseurilor – intermediar-cumparator/utilizator final/generator);
  • posibilitatea directionarii echipelor GEC catre anumite zone geografice, si /sau segmente de piata.

Exemplu: Daca un anumit Importator de uleiuri uzate comercializeaza o anumita categorie de lubrifianti industriali, poate ghida echipele noastre spre ariile geografice unde acesta are punctele de desfacere a marfii sau unde acestea sunt utilizate.

Acest serviciu este flexibil si satisface nevoile fiecarui client; pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

Linkuri utile