Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de decontaminare PHARMA

Ne regăsiți în nenumărate locuri din întreaga tară – unități sanitare, in unitatile (PHARMA)de productie a medicamentelor, in stațiile de distribuție de carburanți și depozite, service-uri auto, spălătorii auto, fabrici, în aeroporturi și hypermarket-uri. Suntem o companie care oferă soluții inteligente pentru rezolvarea problemelor privind protecția sănătății publice și a mediului în care trăim, promovând ideea de “a lucra curat”. Așadar, iubim apa și pământul, aerul, pădurile și orizonturile larg deschise.

Din proprie initiativa am coroborat conceptul “ecologic” cu termenul de “a decontamina”. Consideram ca o decontaminare, fie ea in domeniul deseurilor periculoase(industriale, etc), fie in domeniul biohazardului, trebuie sa fie ecologica pentru a asigura continuitate.

Experienta de mai bine de 20 de ani corelata cu logistica detinuta si personalul instruit si autorizat, ne eticheteaza ca fiind singura companie din tara capabila sa intervina oriunde in tara in probleme de natura decontaminarii ecologice in industria Pharma, si nu numai.

 

Download (TIFF, 3.23MB)

Doriti sa aflati mai multe despre activitatile noastre?

Doriti sa va ajutam intr-o problema de decontaminare?

Sunteti expus unui risc de contaminare?

Contactati-ne cu incredere completand formularul urmator:

Completați rubricile următoare și vă vom trimite rapid oferta noastră.
Sending

 

 

Linkuri utile