Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de curăţare separatoare de hidrocarburi

Orice tip de atelier, garaj, benzinărie , parcare auto,etc. necesită separatoarele de hidrocarburi pentru a funcţiona responsabil faţă de mediul înconjurător. Apele pluviale şi cele provenite de la locatiilerespective se încarcă cu substanţe variate (uleiuri, grăsimi minerale, carburanţi), devenind periculoase pentru terenurile şi apele limitrofe. Separatoarele de hidrocarburi reduc această problemă prin filtrare.

Firma noastră prestează servicii de curăţare a acestor separatoare: interiorul separatorului ca atare, filtrele şi dispozitivele de filtrare adiacente, prin igienizări ecologice. În acest fel vă puteţi asigura că activitatea dumneavoastră nu afectează sănătatea spaţiului înconjurător şi aveţi în acelaşi timp garanţia ecologică de la Global Eco Center.

Rezistenţa chimică şi mecanică, la intemperii şi la coroziuni nu va fi afectată de operaţiunile de întreţinere. Recomandăm curatarea separatorului si eliminarea  hidrocarburilor acumulate  cel puţin o dată la cinci-şase luni(in functie de suprafata aferenta separatorului se stabileste cu exactitate periodicitatea interventiilor). După curăţare, gradul de funcţionalitate al separatoarelor va creşte şi, odată cu el, şi eficienţa financiară a afacerii dumneavoastră.

Linkuri utile