Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de consultanță

Global Eco Center este o firmă ale cărei arii de activitate au permis în timp, prin extensie şi varietate tematică şi tipologică, formarea unei experienţe unice în domeniu în ţara noastră.

Această experienţă ne dă posibilitatea să integrăm în serviciul nostru de consultanţă o sumă de factori cu impact direct sau indirect asupra activităţii ecologice ce vă interesează. Putem găsi soluţia ideală pentru dumneavoastră prin această viziune procesuală, ce nu se opreşte la remarca unui singur act (curăţare, reconstrucţie, întreţinere, acte necesare etc.), ci le înglobează pe toate pentru a câştiga eficienţă.

Modul de lucru este adoptat de personalul Global Eco Center implicat in acest gen de servicii, care este calificat şi autorizat; Veţi găsi la noi Experţi Evaluatori Principali, Experţi Auditori Principali şi Consilieri de Siguranţă ARR, ingineri chimisti calificati în Ecologie gata să colaboreze cu dumneavoastră şi între ei pentru a stabili acţiunile necesare, priorităţile, eficacitatea, standardul etc.

De asemenea, avem calitatea şi poziţia de a vă oferi acces la toate actele cerute de sistemul legislativ în vigoare. Acţionând cu noi câştigaţi timp, bani, energie şi aveţi simultan garanţia experienţei. Global Eco Center este în acelaşi timp atentă la schimbările legislative, astfel că, dacă observaţi schimbări în lege, este foarte probabil ca firma noastră să le fi indexat deja. Iată categoriile de servicii (acte/servicii) ce pot fi obţinute cu ajutorul nostru:

1. Servicii de consultanta specifice:

  • Întocmire studii de evaluare a impactului;
  • Întocmire Bilanț de Mediu nivel 1;
  • Întocmire Bilanț de Mediu nivel 2;
  • Studii de risc;
  • Studii de amplasament;
  • Studii de fezabilitate;
  • Obținere de Avize şi de Autorizații de Mediu;
  • Consultanţă de mediu (ex: instruirea personalului întreprinderii asupra modalităţilor de manipulare şi gestionare a deşeurilor, de transport, de ambalare/securizare, de depozitare temporară etc);
  • Monitorizarea și managementul deşeurilor din cadrul întreprinderilor;
  • Organizarea şi avizarea transporturilor de mărfuri şi deşeuri periculoase.
2. Servicii de consultanta: “Organizare interna”.
Acestea reprezinta furnizarea de informatii catre beneficiar privind:
-modul de amenajare/pregatire a zonei de stocare a deseurilor;
-modul de ambalare temporara a deseurilor generate(recipienti folositi, concomitent cu modul de etichetare cu fise de siguranta pentru fiecare categorie in parte, toate acestea conform legislatiei in vigoare);
-modul de  semnalizare a zonelor cu deseuri;
-instruirea angajatilor beneficiarului asupra modului de manipulare a deseurilor;
-informatii privind modul de completare a formularelor aferente generarii, raportarii lunare, etc, a deseurilor generate;
3.Servicii de “preluare a responsabilitatii raportarii lunare a evidentei gestiunii deseurilor catre APM”
Acest serviciu  preia sarcinile si obligatiile beneficiarului de efectua raportarile lunare ale deseurilor pe care le genereaza.
Modul de transmitere a informatiilor aferente serviciilor prezentate sunt:
1)in mod direct-prin prezenta specialistilor Global Eco Center in societatea beneficiara;
2)prin caile de comunicare bine cunoscute(telefon, fax, mail, curierat);
3)prin serviciul nostru de “Asistenta On-Line”, ce se poate accesa de pe orice pagina a site-ului nostru- acest capitol reprezinta un aspect de noutate introdus de noi in Romania prin faptul ca putem acorda asistenta-online clientilor, mai exact, ghidam in timp real beneficiarul catre solutionarea oricarei probleme de protectie a mediului.
Linkuri utile