Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de ecologizare terenuri

Evidenţa unui serviciu ecologic de calitate poate fi observată în două elemente principale: gradul de igienizare şi gradul de reconstrucţie. Oricare ar fi condiţiile de mediu, tehnologice sau tactice, cele două premise trebuie acoperite pentru a obţine un rezultat decent.

  1. Gradul de igienizare se referă la procentul de eliminare a deşeurilor de orice categorie de pe un teren dat. Referinţa este un teren curat, neafectat de contaminări de nici un fel.
  2. Gradul de reconstrucţie presupune transformarea unui spaţiu deja igienizat într-un loc verde. El măsoară astfel reintegrarea în natură a unui teren iniţial poluat sau arid.

Serviciile de ecologizare de terenuri de la Global Eco Center acoperă toate aspectele necesare pentru a face dintr-un loc neprietenos şi potenţial periculos un colţ de natură. Experţii noştri evaluează iniţial gradul de poluare şi/sau contaminare fizică, chimică şi/sau biologică. Apoi, cu experienţă şi profesionalism, terenul este curăţat şi deşeurile îndepărtate şi transportate în maximă siguranţă la sediile noastre, pentru reciclare, incinerare sau coincinerare. Terenul astfel obţinut poate fi replantat, în funcţie de nevoile financiare şi dorinţele estetice ale proprietarului.

În cadrul acestor procese, Global Eco Center este flexibilă şi adaptabilă. Întrucât variaţiile pot fi mari – suprafaţă, grad de igienizare şi reconstrucţie – suntem întotdeauna dispuşi la dialog pentru a ne asigura că obţinem rezultatul dorit de dumneavoastră.

Linkuri utile