Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Curățarea pieselor și utilajelor industriale

În aria extrem de variată şi în continuă schimbare a tehnologiilor industriale, apar zilnic piese noi, carcase modificate, zeci de tipuri de rulmenţi, pârghii şi accesorii,echipamente, motoare si utilaje ale căror forme, proprietăţi şi scopuri diferă. Serviciul nostru de întreţinere presupune astfel capacitatea de a aborda fiecare lucrare de curăţare sau igienizare într-un mod diferit.

Fie că vorbim de obiective mari, fie că ne apropiem cu minuţie de un ansamblu mecanic fin, dezvoltăm tehnologia de curăţare potrivită, ţinând seama de trei elemente esenţiale: 1. normele de igienă/curatare spre care tindem; 2. cartea tehnică a utilajului sau a piesei (ca să ne asigurăm că intervenţia noastră în modul de funcţionare va fi nulă) şi 3. normele de siguranţă ale personalului nostru şi al firmei cu care lucrăm.

Global Eco Center consideră că cel mai important element în procesul de curăţare industrială este profesionalismul, singurul apt să combine eficace necesităţile mediului înconjurător cu normele maşinilor pe care le igienizăm. Uleiurile uzate, resturile de metale, plastic, lemn, deşeurile chimice, deşeurile cu hazard biologic, toate sunt preluate şi stocate cu atenţie, fără a afecta funcţionarea normală a maşinilor, sănătatea personalului sau vegetatia  din imprejurimile obiectivului in cauza. Acest demers este dificil în momentul realizării, dar comportă beneficii pe termen lung:

–          reducerea/eliminarea posibilităţii infiltraţiilor în sol şi apă de elemente poluante;

–          funcţionalitatea prelungită a aparatelor;

–          siguranţa lucratorilor;

–          eficienţă tehnologică;

–          un mediu curat cu impact psihic asupra celor ce lucrează în spaţiile respective.

Curăţăm orice tip de utilaj industrial şi de piese tehnice:

  • Motoare industriale;
  • Platforme fixe si mobile;
  • Macarale;
  • Cisterne fixe şi mobile;
  • Ansambluri de sisteme tehnice agricole si industriale;
  • Aparate industriale;
  • Piese de orice fel;
  • Unelte industriale şi agricole;
  • Accesorii.
Linkuri utile