Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de curățire a separatoarelor de grăsimi

Rolul separatoarelor de grăsimi alimentare

Separatoarele de grăsimi au rolul de a reţine de la sursă reziduurile de grăsimi de orice fel, prin separarea acestora de apa curată. Din păcate multe persoane nu conştientizează importanţa prezenţei acestui echipament şi necesitatea unei bune întreţineri a acestuia.

De ce este necesară curăţarea adecvată?

Aceste echipamente necesită curăţare şi întreţinere periodică întrucât reţin reziduuri care, pe lângă mirosul neplăcut pe care îl emană, sunt cancerigene şi pot afecta serios starea de sănătate a personalului şi a clientelei unităţilor în cauză. Totodată, dacă sunt eliberate în canalizare, acestea produc blocaje putând crea astfel probleme serioase.

Aşadar, este necesară verificarea şi curăţarea separatoarelor de grăsimi în mod constant.

De ce noi?

Serviciile noastre se diferenţiază de cele oferite în prezent pe piaţă prin faptul că nu sunt simple vidanjări, ci reprezintă extragerea atentă a reziduurilor de grăsimi, urmată de o curăţare în detaliu a suprafeţei interioare a separatorului şi a sistemelor de separare din interior, finalizate prin verificarea atentă a bunei funcţionări a separatorului.

Este important ca deţinătorul separatorului de grăsimi să asigure transportul şi eliminarea finală autorizată a reziduurilor rezultate sin curăţarea acestui echipament. De aceea, Global Eco Center transportă autorizat aceste deşeuri şi le elimină conform legislaţiei în vigoare.

La cererea beneficiarului, societatea noastră poate asigura monitorizarea atentă a separatorului pentru a împiedica eventualele defecţiuni sau erori de funcţionare.

Care este raza noastră de acţiune şi cui ne adresăm?

Activăm la nivel naţional. Serviciile noastre se adresează unităţilor diverse, indiferent de localizarea acestora în ţară şi indiferent de natura acestora; serviciile noastre sunt valabile pentru restaurantele mari si mici, pentru fastfood-uri, hypermarket-uri, mall-uri, cantine, aeroporturi, oriunde, în orice zi şi la orice oră. Oferim servicii rapide şi de calitate, astfel încât să asigurăm clienţilor noştri buna funcţionare în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Linkuri utile