Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Servicii de calibrare a rezervoarelor

Ce este calibrarea ?

Calibrarea este ansamblul de operațiuni efectuate pentru determinarea capacităţii unui rezervor până la unul sau mai multe nivele de umplere.

De ce noi?

Marea majoritate a societăţilor autorizate să presteze acest gen de serviciu se limitează doar la calibrarea propriu-zisă. Totuşi, calibrarea în sine este o acţiune care se poate face numai în urma execuţiei unui întreg set de alte operaţiuni şi anume: extragerea nămolului/reziduurilor depuse in partea de jos, curăţarea in cel mai mic detaliu a rezervorului, urmată de extragerea reziduurilor rezultate.

Reziduurile rezultate pot fi de natură periculoasă,caz în care apare necesitatea stocării temporare a acestora in recipiente securizate. Finalitatea acestor operaţiuni o reprezintă transportul securizat si autorizat al deşeurilor in locaţii autorizate pentru eliminare finala, conform legislaţiei în vigoare.

Toate aceste operaţiuni (curăţarea propriu-zisă a rezervorului, transportul şi eliminarea reziduurilor) necesită obţinerea aprobărilor din partea organelor de stat specifice (Agenţia de Mediu, Garda de Mediu, Vama).

Noi, Global Eco Center, venim în întâmpinarea acestor necesităţi, fiind autorizaţi pentru a presta toate serviciile prezentate mai sus. Notificăm şi cooperăm în permanenţă cu Organele statului pentru a ne asigura că orice acţiune prestată în cadrul procedurii de calibrare şi a procedurilor premergătoare este în beneficiul deţinătorului rezervorului şi că este în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Rolul nostru nu se limitează doar la procedurile premergătoare (curăţarea rezervorului, eliminarea reziduurilor şi respectiv obţinerea autorizaţiilor necesare); ne mândrim cu serviciile noastre de calibrare profesională.

Serviciile noastre

  1. Servicii premergătoare calibrării (curăţarea rezervoarelor şi verificarea acestora: preluarea, transportul şi eliminarea reziduurilor rezultate)
  2. Verificare metrologică şi executarea de calibrări pentru rezervoarele de stocare a lichidelor
  3. Verificări tehnice la deschidere-închidere, reparaţii şi reglare a supapelor de siguranţă.

Serviciile noastre se adresează beneficiarilor din orice locaţie din ţară, indiferent de volumul obiectivului.

Linkuri utile