Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

În curând lumea va fi mai curată!

Deasupra marilor oraşe se pot vedea tot mai des şi mai mult atmosfere dense, negre şi gri, smog-uri irespirabile, acumulări de monoxid de carbon, dioxid de azot şi oxid de sulf, mare parte datorate arderilor iresponsabile de materiale poluante. Apele multor fluvii şi mările în care se deversează trăiesc în timp real pierderi dramatice de materie organică, biotopuri întregi fiind distruse zi de zi. Poluarea a devenit un fenomen global atât de important încât efectele ei asupra mediului sunt deja sistematice. Conviețuirea în aglomerațiile urbane conduce la necesitatea asigurării unui mediu ambiant din care sursele de poluare şi factorii de risc pentru sănătatea publică sa fie înlăturaţi. Colectarea şi eliminarea deşeurilor de orice fel este percepută de cea mai mare parte a locuitorilor orașelor drept unul din elementele de bază care condiționează calitatea vieții urbane. Pericolul principal îl reprezintă interacțiunea deşeurilor cu mediul înconjurător. De exemplu, arderea necontrolată a diferitelor deşeuri cum ar fi uleiul uzat, vopsele, cauciucuri, mase plastice etc. conduce la emanații toxice foarte periculoase pentru sănătatea noastră. Un litru de ulei uzat scăpat direct pe sol poate contamina până la un milion de litri de apă de suprafaţă. Zece litri de ulei – zece milioane de litri de apă.

    GLOBAL ECO CENTER ADUCE NATURA IN CASA DUMNEAVOASTRA

    Obiectivul principal al firmei Global Eco Center il reprezinta preluarea deșeurilor periculoase şi nepericuloase de orice fel în condiții de strictă siguranță pentru populație şi pentru mediul înconjurător, prin asigurarea unui pachet de servicii care să vină în ajutorul generatorilor de deșeuri. Global Eco Center are o experienta bogata in spate astfel incat a direcționat inca din anii ’90 cantitati importante de deșeuri periculoase pentru mediu către valorificare si către eliminare finala, prin serviciile sale de colectare/securizare, transport autorizat, procesare/tratare, depozitare temporară în spaţii special amenajate si eliminare finala  dar şi prin servicii diverse de ecologizare .

    Compania are dotarea tehnică necesară pentru colectarea unei game largi de deşeuri rezultate din toate ramurile industriale. Mediind flexibilitatea cu profesionalismul, am câştigat o experienţă extensivă cu aplicabilitate sporită în orice arie ecologică. În momentul de faţă, compania noastră acționează în toata ţara, urmând ca în curând să-şi extindă activităţile şi în ţările vecine. De asemenea, Global Eco Center este o companie preocupată şi de accidentele ecologice. Intervențiile rapide la faţa locului, deciziile imediate, acţiunile focusate şi studiile amănunțite asupra motivelor şi cauzelor incidentului, reprezintă tiparul după care acţionăm. Acest tipar este la rândul lui personalizat după contextele cu care ne întâlnim. Intrucat ne dorim o planetă mai curată, respirabilă şi verde, ne exprimăm credinţa că managementul corect al deşeurilor generate şi responsabilitatea ecologică a fiecăruia dintre noi este cheia către o lume curată!

Linkuri utile