Close

Nu sunteți încă membru? Înregistrați-vă și porniți la drum cu noi.

lock and key

Autentificare cont existent.

Account Login

Ați uitat parola?

Despre noi

GLOBAL ECO CENTER:

Efectele negative vizibile ale acţiunii omului asupra mediului înconjurător au început să apară o dată cu era industrială şi cu evoluţia tehnicii şi a consumului crescut de combustibili, iniţial cărbune şi lemn, apoi lemn, uleiuri şi benzenuri. În timp, cumulul acestora şi dezvoltarea consumeristă în aglomerări urbane a dus la realităţi mai mult decât problematice: uraganele devastatoare, incendiile provocate de temperaturile neobișnuit de ridicate, înmulțirea ferestrelor din stratul de ozon, ploile acide sunt doar câteva din efectele pe care omenirea le plătește datorită poluării continue.

Se ştie deja că, în următorii 50 de ani, dacă se merge în acest ritm, pe Pământ nu se va mai putea respira normal. Emisiile de gaze, fenomenul de întunecare globală, încălzirea globală, poluarea tot mai acută deopotrivă a apelor dulci şi sărate vor crea un climat nu numai nefavorabil, dar ostil asupra calităţii vieţilor noastre. În marile orase asiatice Shanghay, Beijing, Tokyo, Kuala Lumpur unii locuitori poartă deja pe faţă măşti protectoare împotriva gazelor şi a prafului din oraş.

Singura noastră șansă si daca dorim sa dam o sansa generatiilor urmatoare este esential să ne schimbăm propriile concepţii asupra deşeurilor pe care le generăm.

Noi, Global Eco Center suntem o companie de familie compusa din trei asociati, un tata si doi fii. Constientizam gradul de dezvoltare la nivel mondial si faptul ca acest nu este acoperit suficient de solutii ecologice. Activand in domeniul protectiei mediului inca din anii ’90,  am constientizat lipsurile grave existente in tara noastra. Lipsa unor solutii sustenabile in orice activitate economica se concretizeaza in POLUARE ! Constientizand din timp acest aspect ne dam noua si generatiilor ce ne urmeaza sanse la viata.

GLOBAL ECO CENTER inseamna TRADITIE si RESPECT ! 

  • Traditie , pentru ca generatia tanara din cadrul organizatiei gandeste si actioneaza in spiritul ecologic insuflat de catre parintele companiei inca de la varsta frageda, transferandu-se urmatoarei generatii aceleasi conceptii.
  • Respect, pentru ca iubim si respectam  natura cu toate elementele sale intrucat ea ne furnizeaza energia necesara.

Compania noastra oferă toate soluţiile viabile pentru managementul deşeurilor periculoase şi nepericuloase, dar şi remedii la problemele tehnice din toate ramurile industriale.

Prin natura activităţilor noastre, contribuim semnificativ la încetinirea schimbărilor climatice într-un mod care este simultan eficient financiar şi adecvat social. Considerăm că, înainte de toate, este obligatorie informarea continuă a micilor şi marilor generatori de deşeuri (poluatori) asupra efectelor negative ale acestora, şi informarea continuă a cetăţenilor.

Astfel, pe lângă informare, oferim servicii de colectare selectivă a deşeurilor de orice fel (ambalare, preluare, transport autorizat) şi logistica necesară, inclusiv pre-tratarea deşeurilor în vederea valorificării lor energetice şi materiale (co-incinerare, incinerare, reciclare) cu speranţa că, prin profesionalism şi experienţă, putem dezvolta servicii de cea mai înaltă calitate la costuri moderate.

Societate in insolventa/in insolvency/en procedure collective

Certificări

Certificări ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Cariere

GLOBAL ECO CENTER este într-o continuă căutare de oameni cu noi viziuni asupra posibilităților de îmbunătățire permanentă a calității mediului înconjurător. Angajam!      RESPONSABIL DE MEDIU in IASI Cautam o persoana cu spirit de echipa si comunicativa. Studii medii si si/sau superioare. Experienta in domeniu prezinta un avantaj.       Responsabilitati: -specifice domeniului. […]

Autorizări

  Global Eco Center este autorizată să colecteze o gamă largă de deșeuri periculoase şi nepericuloase dar să şi execute servicii de ecologizare la sediul beneficiarului. Metodele de prelucrare, ambalare, depozitare, transport şi neutralizare sunt metode autorizate, fiind în conformitate cu normele europene.         AUTORIZAȚIA NR. 155/17 08 2009 Colectare, depozitare, tratare deșeuri […]

În curând lumea va fi mai curată!

Deasupra marilor oraşe se pot vedea tot mai des şi mai mult atmosfere dense, negre şi gri, smog-uri irespirabile, acumulări de monoxid de carbon, dioxid de azot şi oxid de sulf, mare parte datorate arderilor iresponsabile de materiale poluante. Apele multor fluvii şi mările în care se deversează trăiesc în timp real pierderi dramatice de […]

OPORTUNITATI DE AFACERI

GLOBAL ECO CENTER este într-o continuă căutare de oameni si societati cu noi viziuni asupra posibilităților de dezvoltare proprie si de îmbunătățire permanentă a calității mediului înconjurător. Ghidati de ideea de SUSTENABILITATE suntem interesati de incheierea de parteneriate solide cu scopul de a ne sustine reciproc, de a sprijini mediul tanar de afaceri (si nu […]

Linkuri utile